Projekt

V okviru predmeta na fakulteti, ki raziskuje družbene probleme, smo se odločili raziskati informiranost staršev in bodočih staršev na temo vzgoje, razvojnih značilnosti, čustvenih potreb otroka vse od rojstva do 6 let. Želeli smo izhajati iz potreb, ki jih imate (bodoči) starši, zato smo s pomočjo ankete zastavili projekt Korak k otroku, ki se bo tudi z vašo pomočjo razvijal in bogatil. S projektom želimo osvetliti tista področja, ki so do zdaj bila bolj neopažena, razbijati stereotipe o vzgoji ter vam podajati praktične usmeritve.
Vljudno vabljeni k spremljanju naše spletne strani, Facebook in Instagram, kjer bomo objavljali koristne informacije ob podpori strokovne literature.
Prosimo vas tudi za vaša mnenja, ideje, ki nam jih lahko sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa na Facebook in Instagram.

KORAK K OTROKU

Naše poslanstvo je ozaveščanje in dajanje podpore ljudem, zato smo se odločili pozornost nameniti zagotavljanju zadostnih, jasnih, preprostih informacij, ki jih potrebujejo mlade družine.